Kapat
Google+ Hesabı Nasıl Silinir
Hesap Silme 30 views 1

Google+ Hesabı Nasıl Silinir Kesin Çözüm

En sık kullanılan internet arama motorlarından olan Google bazı işlemler için sizden hesap açmanızı isteyecektir. Akıllı telefon aldığınızda Google hesabı açmadan herhangi bir indirme işlemi yapılmasına bile izin verilmez. En sık indirilen ve kullanılan hesaplar arasında ise Google destekli Gmail, Google+ gibi uygulamalar gelir. Bunları açtıktan ve kullandıktan sonra bazı kullanıcılar hesaplarını pasif duruma getirmek yerine tamamen silmeyi tercih edebilir. Böyle zamanlarda Google+ hesabı nasıl silinir tarzında sorular sıklıkla sorulur. Bunun için adım adım ilerlemek ve kontrol etmek gerekecektir.

Google+ Hesabı Nasıl Silinir

Google+ Hesabı Nasıl Silinir Kesin Çözüm
google plus nasıl silinir

Google+ hesabınızın silinmesine karar verdiğinizde bilmeniz gereken detaylar vardır. Bunların başında oluşturduğunuz tüm alanlar ve çevreler, yaptığınız tüm eklemeler, yayınlanmış yayınlar ve Gmail içeriğiniz de dahil bir sürü eklentinin de kaybedilmesi anlamına gelecektir. Hangout özelliği ile yapmış olduğunuz görüşmelerinizin bile silineceğini unutmamalısınız. Ek olarak diğer özelliklerden vazgeçmek isterken Gmail kullanmaya devam etmek istediğinizde yapmanız gereken farklı bir yol denemek olmalıdır.


Hesabın Silinmesi

Yine de silmek istediğinizde önce Google+ hesabınıza giriş yapmalısınız. Google+ hesabınıza girmek için önce Gmail hesabınızı açmalısınız. Gmail hesabınızı açtıktan sonra sağ kısımda karşınıza çıkan Google uygulamaları kısmından Google+ hesabınız açılır. Tıkladıktan sonra Google+ Plus hesabınız ayrı bir sekmede açılacaktır. Ayarlar kısmına geliniz. Ayarlar sekmesini en alt kısmında Google+ profilinizi silin şeklinde bir seçenek çıkacaktır. Sizden yeniden giriş yapmanızı istedikten sonra hesabınızın dondurulmasını ve silinmesini onaylayacaktır.

Onay Kısmı

Hesabınızı silmek için onay vermeden önce Google sizden bazı detaylar için onay vermenizi isteyecektir. Bunlardan ilki diğer Google hesaplarında da takip ettiğiniz herkesin silinmesi hakkında olacaktır. İkinci detay ise hesabınızı silme işlemi yapıldıktan sonra geri alınamayacağı için sizden son onay alınmasıdır. Bu iki seçenekle alakalı olarak işaretleme yapmadıktan sonra hesabınızı silmek için tıklamanız gereken sekme aktif olmayacaktır. Ardından hesabınızı tamamen silmek istediğinizi işaretlemeniz gerekir. Silme butonu aktif hale geldikten sonra hesabınızı silebilirsiniz. Bu aşamada hesabınızın bir daha açılamayacağını da unutmadan hareket etmeniz gerekir.

admin

“Google+ Hesabı Nasıl Silinir Kesin Çözüm” üzerine 1 yorum

  1. Emin dedi ki:

    Daha önce Google + hesabını silmeye çalışırken Gmail hesabını kapatan bir arkadaşım olduğundan bu tip bir denemeye bulaşmamıştım. Bir dezavantajı da sildikten sonra geri taşıma yapılamaması. Aktif bir Google + hesabı olanın kesinlikle silme işini iyi düşünmesi lazım. Sonuçta geri dönüş yok. Tüm birikiminizi kaybedebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.