Kapat
Letgo Hesap Silme
Android 53 views 0

Letgo Hesap Silme Nasıl Yapılır

Letgo Hesap Silme Nasıl Yapılır

Letgo çok çeşitli eşyaların satıldığı bir uygulamadır. İlk olarak hizmet vermeye başladığı dönemde sadece 2. el eşyaların satıldığı bir uygulama olan Letgo, zamanla kendini geliştirerek bir çok alanda 2. el dahil, ürünlerin satıldığı bir uygulama halini almıştır. Elektronikten emlak sektörüne,taşıtlardan eğlenceye kadar bir çok kategoride sıfır yada 2. el ürünler satılmaktadır. Uygulama kullanıcıların  telefonlarının GPS özelliğini de kullanarak, ilgilendikleri alanlarda bildirim göndermektedir. Diğer Online satış uygulamaların aksine Letgo da ürün satmak için herhangi bir ücret ödemeye gerek yok. Ama bazı uygulamalar için süre kısıtlamasından sonra ürünlerin yayınlanıp satılması için ücret ödemek zorunda kalıyorsunuz. Kaçınılmaz olan şudur ki Letgo da belli bir süre sonra hem zaman kısıtlaması gelecek hem de ücret ödemek zorunda kalınacak.  Letgo kullanıcıları zamanla uygulama hesaplarını silmek istemektedirler. Bir çok uygulamanın aksine Letgo hesap silme işlemini yine uygulama içerisinde izin vermektedir. Ama ilk bakışta hesap silme bölümünü bulmakta güçlük çekebilirsiniz. Çünkü Letgo uygulaması hesap silme ile ilgili bölümü sanki uygulama içerisinde saklamıştır.

Letgo Hesap Silme Nasıl Yapılır

Letgo Hesap Silme

Letgo hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları takip ediniz;


  1. Uygulamayı açınız. Uygulama içerisinde sol üst köşesinde bulunan 3 çizgili simgeye dokunun.
  2. Açılan sekmede Yardım seçeneğine tıklayın.
  3. Açılan sekmede en altta bulunan Teknik destek Hata raporu yazısına tıklayın.
  4. Açılan sekmede Konu seç bölümünden Profili düzenle / sil yazısını seçin.
  5. Mesaj kısmına neden silmek istediğiniz ile ilgili bir cevap yazın. “Yeni bir hesap açmak istiyorum” yazabilirsiniz. Son olarak mesajını gönderiniz.
  6. Kısa zamanda Letgo hesabınızın silindiğine dair e-posta yada SMS alacaksınız.
  7. Letgo hesabınızın silinmesi için Letgo müşteri temsilcisi sizle iletişime geçebilir. İletişime geçmeleri durumunda hesabınızı tekrar açacağınızı söyleyebilirsiniz.

Letgo Hesap Silme İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

  1. Letgo hesap silme işlemi hemen gerçekleşmeyecektir.
  2. Letgo hesabınızı silseniz dahi Kişisel Bilgilerinizin Letgo sunucularında bir süre daha kalacaktır.
  3. Letgo hesabınızı silseniz dahi Google arama sonuçlarında Letgo’da paylaştığınız ürünler görülebilir.
  4. Letgo‘da sattığınız ürünler Letgo arama sonuçlarında Letgo hesabınız silinene kadar görünmeye devam edecektir.

Letgo hesabınızı silmede sorun yaşıyorsanız yoruma yazarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.

abdullah yanarateş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.