Blog

Livu Hesap Silme Nasıl Yapılır? 2021

Tüm dünyada aktif bir şekilde kullanılan görüntülü bir görüşme uygulaması olan LivU’yu mutlaka denemişsinizdir. Fakat bir süre sonra burada iz bırakmadan uygulamayı silmek isteyebilirsiniz. Dünya üzerinden 20 milyondan daha fazla kişi tarafından kullanılan bu uygulama son zamanlarda kötü bir izlenim yarattığı için de uygulamayı ve hesabınızı silmek mantıklı olabilir. Bu yazımızda LivU hesabı nasıl silinir sorusuna yanıt vereceğiz.

LivU Uygulaması

LivU oldukça basit bir mantıkla çalışan ve kullanıcılarına para ödemeyi vadeden bir uygulama. Fakat bugüne kadar birçok kişiden olumsuz yorum aldı. Bunun sebebi yaptığınız görüşmelerin ve yeni tanıştığınız kişilerin sizin görüntünüzü alabilmesi ve başka yerlerde paylaşabilmesinden kaynaklanıyor. Böylece ortada herhangi bir güvenlik bulunmamış oluyor.

Ayrıca hukuki olarak da sizden görüntü almaları serbest. Bu yüzden uygulamayı ve hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Ancak bugüne kadar yaptığınız tüm etkinliklerin, hesabınızı silseniz bile kalacağını unutmayın. Hesabınızı silmeniz halinde sadece artık insanlar tarafından bulunamayacak ve görüntülenemeyeceksiniz. Ama sildiğiniz güne kadar yaptığınız her şey veri tabanında bulunmaya devam edecek.

Fakat yine de uygulamayı silmek istiyorsanız hesabınızı da mutlaka silmelisiniz. Yoksa hesabınız daha sonra başka kişilerin eline geçebilir veya arkadaşlarınız tarafından bulunabilir.

livu random chat
livu hesap silme

LivU Hesap Silme

LivU uygulamasında hesap silme işlemi düşünülenin aksine oldukça kolaydır. Yalnızca birkaç dakika içerisinde birkaç butona tıklayarak hesabınızı sonsuza kadar silebilir ve daha sonrasında isterseniz uygulamayı da silebilirsiniz. Aşağıdaki adımları uygulayarak hemen LivU hesabınızı kaldırabilirsiniz.

  • Telefonunuzu açın ve LivU uygulamasına tıklayın.
  • Uygulama açıldıktan sonra profil resminize tıklayarak profilinize ilerleyin.
  • Sağ üst köşede bulunan ayarlar butonuna tıklayın.
  • Açılacak olarak sayfada “Yardım ve Geri Bildirim” sayfasına girin.
  • Bu sayfa içerisinde “Hesabı Sil” butonunu bularak tıklayın.
  • Hesabı neden silmek istediğinizi seçin ve ilerleyin.
  • Bilgi metnini okuduktan sonra “Anlıyorum” yazısına tıklayarak “Hesabı Sil” butonuna basın.
  • Son gelen uyarıyı da “Hesabı Sil” butonuna basarak onaylayın.

Bu işlemden sonra hesabınız geri döndürülemez bir biçimde silinecektir. Eski hesabınızda bulunan tüm bilgiler silinecek ve tekrar ulaşılamayacaktır. İsterseniz daha sonra aynı isimde ve mailde hesap oluşturabilirsiniz. Fakat oluşturduğunuz yeni hesabınızda eski hesabınızdan hiçbir şey olmayacağını unutmayın. Umarız siz de kısa süre içerisinde hesabınızı silmeyi başarmışsınızdır.

Ayrıca bakınız: Badoo hesap silme nasıl yapılır?

Başa dön tuşu