Kapat
Sponsor Reklamlar
Lovoo Hesabı Nasıl Silinir
ÇözümNet 25 views 0

Lovoo Hesabı Nasıl Silinir Güncel

Lovoo Hesabı Nasıl Silinir : Lovoo uygulaması insanların birbirleri ile tanışıp konuşmasını sağlayan, kısaca çöpçatan uygulamasıdır. Lovoo uygulaması ile uygulamaya üye olan kişiler, uygulamanın konum tespitine izin vermesi üzere, birbirlerine yakın olan kullanıcıları bulabilmektedirler. Uygulama ile kişiler canlı yayın yapabilmekte, uygulamayı kullanan kişiler ile uygulama içerisinde birbirleri ile mesajlaşabilmektedirler. Ayrıca uygulama kadın erkek ve yaş ayırımı yaparak uygulamayı kullanan kişilere istedikleri kişileri bulma olanağı da saplamaktadır. Diğer bir özelliği de eşleşme oyunu oynayabilmektedirler.

Lovoo uygulamasının ayrıca Premium (Ücretli) sürümü de mevcuttur. Premium sürüm ile kullanıcılar reklamsız bir Lovoo uygulaması kullanabilmektedirler. Ayrıca uygulama içerisinde mevcut bir çok özelliği de sınırsız olarak kullanabilmektedirler.

Bir çok sosyal medya uygulamasının aksine Lovoo, hesap silme işlemlerini yine uygulama içerisinde izin vermektedir. Ama uygulama hesap silme işleminin gerçekleşmesi için ayrıca hesap silme süreci içerisinde Lovoo hesabınızı açarken kullandığınız e-posta adresine Hesap Silme linki gönderecektir. Şimdi de Lovoo Hesabı Nasıl Silinir kısaca değinelim.

Lovoo Hesabı Nasıl Silinir

Lovoo Hesabı Nasıl Silinir

Lovoo hesabını silmek için aşağıdaki adımları takip ediniz;

  1. Lovoo uygulamasına giriş yapınız.
  2. Uygulamanın sol üst köşesinde bulunan Profil simgesine dokunun.
  3. Profil sekmesinde sağ üst köşede bulunan Ayarlar (dişli çark) simgesine dokunun.
  4. Açılan sekmede Hesabım kısmına dokunun.
  5. Sayfayı aşağı doğru kaydırın.
  6. HESABI SİL seçeneğine dokunun.
  7. Açılan sekmede “Neden ayrılmak istiyorsunuz” için bir neden seçip, Tamamen sil seçeneğini tıklayın.
  8. Uygulamayı açarken kullandığınız e-posta adresine hesabınızı silmek için bir onay postası gelecektir. E-postada ki Hesabımı Sil seçeneğine tıkladığınız zaman Lovoo hesabınız tamamen silinecektir.

Lovoo Hesabınızı Sildikten Sonra Bilmeniz Gerekenler

Lovoo hesabınızı sildikten sonra aşağıda belirtilen bilgileri okumanızda fayda vardır.

  1. Lovoo hesabınızı sildikten sonra artık hiç bir arkadaşınız sizi takip edemeyecektir.
  2. Lovoo arama sonuçlarında hiç bir şekilde çıkmayacaksınız.
  3. Premium hesabınız var ise premium üyeliğiniz iptal olacaktır.
  4. Google arama sonuçlarında Lovoo üyeliğiniz hakkınd açıkan sonuçların son bulması 30 gün sürebilmektedir.
  5. E-posta onayı ile silinmeyen hesapların üyeliği devam edecektir.

Lovoo Hesabı Nasıl Silinir ile ilgili yazımız kısaca bu şekildedir. Lovoo hesabınızı başarıyla silmiş olacağınız umuyoruz.

abdullah yanarateş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.