Blog

Skout Hesabı Nasıl Silinir Güncel

Skout bulunduğunuz konumu baz alarak çalışan, birbirlerine yakın kişileri bulmasına yardımcı olan, sosyal ağ ve tanışma uygulamasıdır. Skout hem android hem de ios işletim sistemlerinde kullanılabilmektedir. Skout uygulaması 2007 yılında Christian Wiklund ve Niklas Lindstrom tarafından kurulmuştur. Skout uygulaması dünya çapında 180 ülke ve 16 dilde yayın yapmaktadır. Teknozum ailesi olarak sizin için hazırladığımız Skout hesabı nasıl silinir ayrıntılı bilgi için yazımızı okumaya devam ediniz.

Skout Hesabı Nasıl Silinir

Skout Hesabı Nasıl Silinir ?

Akıllı cep telefonu kullanıcıları sosyal platform mesajlaşma ve tanışma uygulamalarını hep merak ederek indirip telefonlarına kurmakta ve kullanmaya başlamaktadır. Ama bazen pişmanlık duyulmakta ve hesaplarını kapatmak istemektedirler. Diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi Skout uygulamasında da hesabınızı geçici olarak durdurma yada tamamen silme seçenekleriniz vardır.

Silme işlemi iki türlüdür. Birincisi 60 gün bekleyerek, yada skout yöneticilerine e-posta göndererek. Maalesef skout silme linki gibi bir adres bulunmamaktadır. Peki skout silme işlemlerinizi nasıl yapacağınızı anlatalım şimdide.

Skout Hesabı Nasıl Silinir

Skout hesabınızı devre dışı bırakarak yani dondurarak skout hesabınızı 60 gün içerisinde silebilirsiniz. Skout hesabınızı dondurmak için mobil uygulamadan hesabınıza giriş yapın. Ayarlar menüsünde bulunan “Devre dışı bırak” seçeneğine tıklayarak hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz. Skout hesabınıza 60 gün veya daha fazla süreyle giriş yapmadığınız sürece hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Skout hesabınızı 60 gün beklemeden tamamen silmek istiyorsanız support@skout.com adresine mail atmanız gerekmektedir. Aşağıda ki mail şablonu kullanabilirsiniz.

  • Konu: Account delete
  • Mesaj: The mail adress that I use for my Skout account is ………………………………….. (noktalı yere mail adresinizi yazınız). For personal reasons, I would like to delete my account as soon as possible.

Yukarıda belirtiğimiz mail adresine talepte bulunduktan sonra en geç 24 saat içerisinde size yanıt gelecektir. Gelen mailde belirtilen linke tıklayıp, şifreniz ile hesabınıza tekrar giriş yaparak hesabınızı tamamen silebilirsiniz.


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu
Kapalı